Dy persona të panjohur dje kanë kryer grabitje në një kazino në rr. “Vangel Dinu” në Shkup.

MPB-ja informoi se autorët me kërcënim me armë nga arka kanë marrë rreth 50.000 denarë, pas çka kanë ikur në drejtim të panjohur.

Merren masa për gjetjen e autorëve dhe për zbardhjen e plotë të rastit.