Vajzat e këngëtares së njohur janë aktive në të gjitha aspektet.

Të angazhuara në profesionet e tyre, Gresa dhe Besiana janë ndër këngëtaret më të preferuara për publikun, shkruan “Kosovarja”.

Jemi mësuar që gjithmonë në rrjete sociale t’i shohim të rregulluara deri në detajin më të vogël.

Mirëpo, kësaj here më ndryshe, Besiana publikoi një imazh direkt nga fitnesi, e që mund t’i shohim se si duken në jetën e përditshme, pa pikë grimi.

Edhe pse me angazhime, vajzat e Shkurtës nuk po lënë anash as aktivitetet fizike dhe kujdesin maximal për vetën.