Gruaja pa dashje gjatë transmetimin live heq pantallonat në plazh, korrespondentja CNN ndërmori veprime të shpejta për ta bllokuar pamjen.

Një grua në plazh u kap në kamerë duke tërhequr pantallonat e saj dhe duke bërë nevojat e saj ndërsa një gazetare po raportonte drejtpërdrejt në një plazh në Los Angeles.

Korrespondentja kombëtare e CNN, Sarah Sidner duhej të ndërmarrë veprime të shpejta për të bllokuar gruan jashtë pamjes, ndërsa ajo po fliste mbi rastet me koronavirus në SHBA.

The reporter was told to move to block the view from the audience

Pa e kuptuar konfigurimin e kamerës, gruaja heq pantallonat e saj dhe duket se defekton.

Sara dukej se kishte marrë një mesazh nga ekuipazhi përmes veshit të saj dhe shihet duke lëvizur pak në të djathtë të saj ngadalë për të mbuluar gruan nga kamera.