Deputeti i BDI-së, Artan Grubi deklaron se grupi parlamentar i BDI-së nuk e mbështet heqjen e shtesës prej 8.000 denarëve për fëmijën e tretë.

Sipas tij, vendimet e tilla duhet merren në mënyrë konsensuale dhe se Qeveria duhet të zbatojë politika për rritjen e natalitetit. Grubi shtoi se për propozimin e tillë nuk kanë qenë të njoftuar dhe se për herë të parë e ka dëgjuar në media. Alsat-M