Zëvendëskryeministri i parë dhe Ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi sot ka takuar nënkryetarin e Bashkimit Demokratik për Integrim, Nevzat Bejta.

Në këtë takim sipas Grubit është takuar për shumë çështje, por pa tejkaluar realizimin me sukses të procesit të regjistrimit të popullsisë.

Grubi dhe Bejta gjithashtu nuk kanë lënë anësh edhe temën e zgjedhjeve lokale që pritet ë mbahen në vjeshtë këtë vit duke thënë se Gostivari kësaj radhe meriton ndryshim thelbësor.