Zëvendëskryeministri i parë i Qeverisë së RMV Artan Grubi me rastin e festës kombëtare Ditës së Flamurit Kombëtarë ka vizituar Memorialin e Dëshmorëve të Kombit në Haraçinë, në shenjë rrespekti për sakrificën dhe gjakin e derdhur për atdheun.

Ai në fotot e publikuara në rrjetet sociale duket i shoqëruar nga fëmijët e vet, të cilëve duket se me këtë rast u jep shembullin më të mirë se si duhet dhe rrespektohet vepra e dëshmorëve të kombit, duke i nderuar dhe përkujtuar.