Deputeti i BDI-së, Artan Grubi, ka reaguar menjëherë ndaj lajmeve në portale të caktuara për gjoja preferencat e tij për President shteti.

“Favoriti im i vetëm për Kryetar shteti, Kryeministër, Kryeparlamentar, Kryetar i BDI-së, lider i shqiptarëve, ka qenë, është dhe do të mbetet ALI AHMETI. Çdo gjë tjetër është fake news dhe propagandë mjerane mercenare.” ka shkruar Grubi.