Deputiti i BDI-së, Artan Grubi kërkon nga Policia Financiare të tregojë se pse ka hyrë në Luboten dhe ti shqetësojë shqiptarët.

“Policia finansiare duhet të sqaron dhe arsyeton në bazë të cilave vlerësime kishte nevojë për këtë përdorim kaq të shtuar dhe serioz të policisë në Luboten.

Spektaklet dhe demonstrimi i forcës shpesh janë të panevojshme dhe të kundërefektshme edhe në rast se ka patur ndonjë dyshim për keqpërdorim, i cili duhet të sanksionohet, proporcionalisht, nëse vërtetohet.” ka shkruar Grubi.