Në Gjykatën Penale sot do të vazhdoj procesi gjyqësor për lëndën “Dhuna në Qendër”, ku të akuzuar janë Nikolla Gruevski, Mile Janakievski, Daniella Rangellova dhe 9 të tjerë.

Në seancat paraprake gjyqësore për rastin “Dhuna në Qendër” fajin e ka pranuar i akuzuari i katërt Tomislav Llazarov dhe i akuzuari i 5 Jordan Ristevski, të cilëve gjykata iu shqiptoi dënimi me kusht.

Artikulli paraprakNjë grup grekësh del kundër marrëveshjes për emrin. Ç’do të ndodh me emrin?
Artikulli tjetërProtesta në Greqi për “karakterin grek të Maqedonisë”