Shprehim lutjet tona që të mbetemi në përcaktimin për të jetuar me nderë, askujt të mos i bëhet dëm dhe secili ta marre atë që i takon! Urime banorëve të Sllatinës vendosja e gur themelit të Xhamisë së Re!, ka shkruar në facebook zëvendësministri i Punëve të Brendshme Agim Nuhiu.