Një plaçkitje në lokal ka bërë që video incizimet e rastit të habisin të gjithë. Punëtori dhe konsumatorët e tjerë, të gjithë të frikësuar nga hajni me armë automatike. Por njëri nga konsumatorët nuk shqetësohet aspak, madje e ndez një cigare ndërkohë që hajni vazhdon “punën” e tij.

Personi në kamerë duket që aspak nuk është i frikësuar dhe nuk krijon panik, madje vazhdon që të pijë dhe dikur e ndez edhe një cigare.

Plaçkitësi mban në dorë një armë zjarri automatike dhe arrin që të vjedhë para nga lokali dhe konsumatorët.

Bar is held up, man doesn't care whatsoever

This man is sitting completely unfazed as the bar he’s in is getting ROBBED at gunpoint! via ViralHog

Publiée par Daily Mail sur Samedi 31 août 2019