Humanisti Halil Kastrati ka vazhduar traditën e tij, duke dhënë shtëpia në ditën e premte.

Kësaj radhe, Kastrati ka dhuruar tre shtëpia në qytetin e Suharekës.

Familja Gega, Hysnia dhe Karagja janë përfitues të shtëpive.

Ndërsa videoja për të tre familjet do të publikohet sonte. Për më shumë shikojeni fotografitë.