Humanisti, Halil Kastrati ka vizituar shtëpinë e pleqve në Skenderaj.

Ai bashkë me kryetarin e kësaj komune, Bekim Jashari, i kanë vizituar këtë shtëpi me 20 banor.

Kastrati thotë se u emocionua shumë kur pa dhe dëgjoi historitë e këtyre banorëve.
Ndërsa, Jashari u shpreh falënderues për vizitën e Kastratit.
Postimi i plotë i Kastratit në facebook:

Ehh, jeta i ka dallgët e saj
Vizitë me plote emocione e shtëpisë së pleqve ne Skenderaj
Bashke me kryetarin e komunës Bekim Jashari e vizituam shtëpinë e pleqve në Skenderaj
Kjo shtëpi kishte 20 banor dhe secili kishte histori ne vete
U gëzuan pa mase për vizitën tonë e ne u emocionuam shume.