Fshati Poroj me kalim mbi-hekurudhor më të sigurt- kështu bën të ditur drejtori i Ndërmarrjes Publike “Hekurudhat e Maqedonisë – Infrastruktura”, Festim Halili .
Në statusin e tij në fejbuk, Halili shkruan:
‘Me kërkesë të banorëve, vendoset barrierë mbrojtëse dhe sinjale komunikacioni
Shtëpizë, kabllo optike dhe IP telefon Kujdes të gjithë vozitësve kur kalojnë mbi hekurudhë, treni gjithmonë është më i shpejtë! -thotë Halili .