Sot në Klubin e deputetëve do të mbahet hapja publike e ofertave nga Shpallja publike për dhënien e premive për energji elektrike të prodhuar nga centralet fotovoltaike në tokë private.

Pas përfundimit të ngjarjes në orën 13:30 Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi dhe Zëvendëskryeministri për çështje ekonomike Koço Angjusev do të japin deklarata për mediat.