Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Ramush Haradinaj derisa i shpërndante certifikatat për anëtarët e rinj të Këshillit Drejtues të AAK-së, ka bërë humor me Donika Kadaj-Bujupin. “Donikë a je kthyer në Aleancë”, ka thënë Haradinaj.

Mirëpo, këtë situatë edhe Kadaj Bujupi edhe Kryeministri, Haradinaj e tejkaluan me të qeshura.

Kujtojmë, se Donika Kadaj-Bujupi nga si deputete e AAK-së që ishte, kishte kaluar në Lëvizjen Vetëvendosje dhe këtë vit u rikthye sërish në AAK.