Kryeministri i vendit Ramush Haradinaj ka treguar se ishte një ditë në vrapim në Obiliq në gjysmë-maratonë dhe disa fëmijë deri sa po vraponin sipas tij kanë kënduar këngën ”Xhamadani vija-vija kërrk taksa e kërrka ushtria”, shkruan Reporteri.net

Këtë deklarim kryeministri Haradinaj e ka bërë gjatë një interviste për KTV-në, e cila transmetohet sante.

”Isha një ditë në vrapim këtu në Obiliq dhe do fëmijë të vegjël vrapojshin me mu me më jepshin kurajo dhe ja nisën këngës tha Xhamadani vija-vija kërrk taksa e kërrk ushtria, të vogjël”, ka thënë Haradinaj gjatë intervistës.