Instituti i Shëndetit Publik, pas njoftimit të bërë nga Ministri i Shëndetësisë Venko Filipce, bëri një prezantim të hollësishëm të komunave në Shkup, ku u diagnostikuan personat me koronavirus.

Janë 27 persona nga Karposhi, 20 nga Gazi Baba, 20 nga Kisela Voda, 20 nga Qendra.

Janë 11 persona që janë nga një qytet tjetër por jetojnë në Shkup, 11 janë nga Gjorce Petrov, 8 nga Aerodromi, 7 nga Sopishta, 4 nga Buteli, 3 nga Cair, 2 nga Ilindeni dhe 1 i huaj, raporton kështu Instituti i Shëndetit Publik.

Për sa i përket të infektuarve sipas gjinisë, janë regjistruar 109 meshkuj dhe 110 femra.