Vazhdon gjesti human i Zëvendës Ministrit të shëndetësisë Dr. Ilir Hasani dhe Shefit të Kabinetit të Ministrit të Shëndetësisë Dritan Ismaili, ka njoftuar shoqata “Bllod Bank”. “Ata janë një shembull i suksesshëm i promovimit të dhurimit të gjakut në vendin tonë”, theksojnë nga kjo organizatë.