Ne sot, më 5 maj, kujtojmë me mall e krenari, në ditën mbarëkombëtare të dëshmorëve, të gjithë brezat e lavdishëm të kombit tonë që luftuan dhe dhanë më të shtrejtën e tyre që ne të jetojmë e frymojmë të lirë mbi trojet tona autoktone.

Historia jonë po ndërtohet e shkruhet mbi këtë datë te bekuar. Vitet kalojnë por krenaria dhe lavdia nuk treten kurrë.

Ata janë të gjallë përjetë në zemrat tona!

Sot, nesër dhe deri në përjetësi do të nderohen dëshmorët e rënë për liri!
Lavdi!
🇦🇱

Artikulli paraprakSelami: Kemi rritje të të ardhurave në 4 muajt e fundit të vitit 2021, në krahasim me muajt e njëjtë të vitit 2020!
Artikulli tjetërKur dhe çfarë duhet të bëni çdo ditë të muajit, ja ditët më të mira të majit