Të nderuar,
Përcjell urimet e mia për të gjithë besimtarët ortodoks.
Respektimi i diversitetit fetar dhe kulturor gjithmonë reflekton pozitivisht në harmonizimin, riforcimin e bashkëjetesës dhe stabilitetit në vend.
Paçi shëndet dhe begati.
Gëzuar Krishtlindjet!