Hekurudhat e Republikës së Maqedonisë së Veriut – Transport SH.A. Shkup njofton udhëtarët se, sipas Vendimit të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut me të cilën lëvizja e kufizuar gjatë fundjavës (e shtunë dhe e diel) do të fillojë në orën 16:00 dhe do të zgjasë deri në orën 05:00 ditën e nesërme, bëjnë një ndryshim të përkohshëm më itinerarin e udhëtimit me tren me atë që trenat e udhëtarëve gjatë fundjavave (e shtunë dhe e diel) nuk do të qarkullojnë.
Përjashtimi i vetëm nga kjo do të jenë trenat, 661 nga Kërçova dhe 645 nga Velesi, të cilët të shtunën në mëngjes mbërrijnë në Shkup pasi të kenë kaluar natën në qytetet respektive, dhe të cilët do të qarkullojnë sipas itineraririt të datës 23.03.2020.
Gjithashtu i informojmë udhëtarët se të hënën 30.03.2020, treni 661 nga Kërçova nuk do të qarkullojë, sepse natën paraprake nuk ka pasur një tren që ka udhëtuar për qytetin në fjalë nga shkaku i orës policore.
Nga e hëna trenat do të qarkullojnë ipas itinerarit të shpallur më 23 mars 2020.