19 nxënës të një shkolle në fshatin Postribë të Shkodres kanë përfunduar në spital me shenja helmimi.Dyshohet se nxënësit janë helmuar nga ushqimet në një Fast Food.

Pasi janë paraqitur në spitalin e Shkodrës dhe kanë marrë ndihmen e bluzave të bardha, 16 prej tyre janë rikthyer në shtëpi, ndërsa 3 nxënës të tjerë vijojnë të jenë akoma në spital.