Sipas një raportimi nga Daily Mail një rrahje e fortë ka ndodhur mes një punetoreje të McDonald’s dhe një klienteje.

Arsyeja e këtij sherri ishte për shkak një mosmarrëveshjeje shumë të thjeshtë: për një pije.

Videja e ngarkuar në Facebook shfaq përleshjen mes grave. Shikojeni atë më poshtë: