Doli në shitje libri i ish-sekretares amerikane të Shtetit, Hillary Clinton dhe vajzës së saj, Chelsea me titullin ”The book of gutsy women” (”Libri i grave kurajoze”), i publikuar nga Simon & Schuster.

Libri mbledh historitë e grave që kanë bërë diferencën: nga aktivistet te figurat politike, nga shkrimtaret te kampionet olimpike.Hillary dhe Chelsea do t’i bien kryq e tërthor Amerikës për të promovuar librin e tyre.

Dhe e bëjnë këtë në një moment delikat për politikën amerikane, me demokratët që kanë kërkuar një impeachment për presidentin Donald Trump.