Komunikacioni për automjetet transportuese në vendkalimin kufitar Bogorodicë është normalizuar, por ka frekuencë më të madhe.

Në këtë kalim kufitar trafiku u ndërpre për shkak të rënies së sistemit doganor.

Nga Shoqata Auto Moto e Maqedonisë këtë mëngjes informojnë se në pikat kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti ndërsa jashtë mjediseve të qytetit intensiteti i trafikut është rritur