Në emisionin Click Plus, ku të ftuar janë Besim Hoda Lirim Dullovi dhe Ziadin Sela kryetar i ASH-së.

Besim Hoda tha se ASH-ja e ka ftuar që të hyjë në lista, por i menjëhershëm ishte reagimi i kreut të ASH-së i cili i tha se ka qenë këresë e tij.

Ziadin Sela: “E di që ka pasur tendencë të hyjë edhe në lista bashkë me ASH-në, na ka nderu”.

T mobile In article [4] Laor
Besim Hoda: Nga cila anë?

Ziadin Sela: “Si Aleancë për Shqiptarët”.

Besim Hoda: “Keni thirr ju”.

Ziadin Sela: “Jo juve e keni pas kërkesë”.

Besim Hoda: “Ne kemi pas kërkesë”.

Ziadin Sela: “Po”

Besim Hoda: “Kjo është shpifje. Kemi pas shumë herë ofertë për të hyrë por nuk e kemi pranuar”.

Ziadin Sela: “Po e lëmë si thua ti”.