Pesha vazhdon që të jetë njëri prej problemeve më të mëdha të shoqërisë kosovare sot

Por, ashtu sikurse për të gjithë edhe këtë herë ka një ilaç se si të dobësoheni.

Është kjo Qendra për Dobësim Shkenda Dubova me tri qendrat e saj në Prishtinë, Gjakovë dhe Gjilan, e cila ka bërë edhe një mrekulli të radhës.

Pasi që ka një aparaturë moderne, pa efekte anësorë me makineritë e saj, në një emision në Kosovë ajo ka prezantuar një grua e cila ka pasur 100 kilogram por i ka hequr shumë shpejt ato, saktesisht për 34 ditë.