Sot humanisti Elvis Naçi ka hapur një dyqan optik i cili duket super luksoz!

Naçi shkruan:
Beni lutje vellezer dhe motra qe dyqani optikes, Optika Elitare Milano qe kam hapur te na shkoje mbare, nese ecen mire kam deshire te dhuroje nje shtepi per nje Familje te varfer inshaAllah. Zoti ju begatofte. Amin.

Elvis Naçi gjithashtu ka pasur edhe një lum kritikash për hapjen e dyqanit luksoz!