Në Stacionin policor në Çair, dje në ora 09:45 D.M(53) ka thirrur policinë dhe ka lajmëruar se nga shtëpia për në drejtim të panjohur është larguar gruaja e tij M.M(41).

Nga MPB-ja njoftojnë se po ndërmerrren të gjitha masat.