Edhe lopët dijnë të kërcejnë nga gëzimi.

Këtë e kanë dëshmuar kur ato për herë të parë janë lëshuar në natyrë të hapur dhe kanë parë barin.

Këto lopë ishin të mbyllura për shkak të dimrit në një vend të Holandës. Për më shumë shikojeni videon.