I dashuri i Victoria Davidson, Karl Hughes, mendoi t’i kthente një përgjigje perversit.

Ai e pyet nëse kishte dëshirë ta shihte me të brendshme dhe pas përgjigjes së perversit, i nisi disa foto të tij, me të brendshmet e të dashurës.