“Sot prita në takim ambasadorin e R. Shqipërisë në RMV, z. Fatos Reka.

Së bashku shqyrtuam mundësinë e bashkëpunimit dhe realizimit të programve të ndryshme si dhe bashkëpunimet e mundshme në të ardhmen.

Ambasadori Reka edhe njëherë shprehu mbështetjen e tij të plotë në çdo sferë për komunën e Dibrës.
Shumë projekte të përbashkta na presin bashkë.” – shprehet Duka

 

evn