Një burrë që donte të ndahej nga e dashura et ij përfundoi aksidentalisht duke i propozuar.
Padyshim se festat e fundvitit mund të jenë të këndshme, por për Reddit ishin një makth.

E gjitha ndodhi pasi ai kishte blerë një unazë për një kolege tjetër e cila po i pëlqente.

“Po më ka pëlqyer dikush tjetër dhe doja të ndahesha me të. Bleva unzën për një kolege pune, nuk kisha planifikuar t’i propozoja deri në një festë që kishim planifikuar”, tha ai.

Ai tha se ka parë njerëz të shumtë që kanë bërë propozime të ngjashme, por që e tija ishte publikuar në Snpachat dhe kudo tjetër tek miqtë dhe më pas kërkoi që të kthehej prapa.
“Isha i inatosur, dua ta kthej unazën dhe të anuloj propozimin”, ka shtuar Reddit.

Tutje ai kërkoi ndihmë se nëse ka ligj që mund t’i ndihmojë atë të kthejë propozimin. Për fat të keq, ekspertët shpjeguan se nuk ka. Por pas shumë komenteve që mori nga përdoruesit duke përfshirë lutje që ai të shkojë tek një terapist, ai postoi një përditësim se tani po martohet me të dashurën e tij origjinale.