Duket se rregullat se sa duhet të shpenzohen në një unazë fejese nuk kanë vdekur ende – të paktën për disa.

Një grua thuhet se ia ktheu unazën e fejesës partnerit të saj sepse nuk kushtonte 10% e pagës së tij.

Unaza, e cila është bërë prej ari të bardhë me diamante dhe safir, i kushtoi burrit rreth 3000 dollarë.

Sidoqoftë, ai dyshohet se bën mjaft që nëse ndiqte rregullin 10%, i cili thotë se ai duhet të shpenzonte një të dhjetën e pagës së tij në një unazë fejese, ai duhet të kishte shpenzuar midis 10,000 dhe 15,000 $.