Ermal Fejzullahu e ka trashëguar talentin nga babai i tij, legjenda e muzikës shqipe, Sabri Fejzullahu.

Të dytë sot janë ndër emrat më të dashur për publikun dhe vazhdojnë të jenë aktiv me projekte muzikore.

Ermal është mjaft i lidhur me Sabriun e një gjë të tillë e ka treguar edhe në postimin e bërë në ‘InstaStory’.
“Mbreti” ka shkruar Ermali në imazhin ku shihet Sabriu.