Albin Kurti është kryeministër i Kosovës.

Një interpretim dhe dukje identike sikurse kryeministri i Republikës, Albin Kurti.

Portokalli sjellë disa skeçe ku shihet Kurti dhe kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama.

Më poshtë, disa video.

Nëse nuk hapen vidot klikoni për ta parë në Youtube.