Djaloshi shkupjan Patriot Koka në këtë muaj të bekuar të Ramazanit na ka gëzuar me një ilahi të bukur të titulluar Elhamdulilah

Në vazhdim ua sjellim tekstin e plotë dhe videon nga kjo ilahije e mrekullueshme.

I
Dhëmbët i pastroj
Dhe në shkollë shkoj,
Çdo her që mar pesa
Prindët i gëzoj.

a)
Un jam musliman
Dhe ndihem krenar,
Për punë të mira
Dua t’jem i par.

Refreni:
Elhamdulilah elhamdulilah
Feja ime më e mir, sikur ti nuk ka
Elhamdulilah, elhamdulilah
Gjith fwmijwt nwpwr bot, gwzoj o Allah
II
Ditën e Xhuma
Veshi tesha t’reja
Me babin shkoj falem
Si na mëson feja.

a)
Un jam musliman
Dhe ndihem krenar,
Për punë të mira
Dua t’jem i par.