Një incident ka ndodhur mbrëmë para mesnatës në Ohër, pranë selisë zgjedhore të një partie politike të vendosur në rrugën “Goce Dellçev”. Para mesnatës, zjarri u shkarkua në selinë e kësaj partie, dhe ashtu siç informojnë disa portale nga Ohri, kjo pjesë e qytetit u bllokua mbrëmë për shkak të inspektimit të bërë nga oficerët e policisë.

Sipas informatave fillestare të pakonfirmuara, u qëllua nga një makinë në lëvizje, gjatë së cilës një automjet me targa të Ohrit u dëmtua. Sipas informatave jozyrtare, mjeti është në pronësi të një kalimtari dhe është ngritur për ekspertizë të mëtejshme. Pak minuta më vonë, u dëgjua dhe u qëllua pranë shtëpisë ku jeton këshilltari nga kjo parti politike.