Esnafi i Qendrës Tregtare “Mavrovasja”, po punon për ringjalljen e këtij kompleksi të vjetër multifunksional.

Iniciativa e tyre e fundit ka të bëjë me zbukurimin dhe rregullimin hortikulturor të korridoreve kryesore të Qendrës Tregtare.

Megjithatë, ata deklarojnë se për mirëmbajtjen dhe kujdesin e përgjithshëm brenda dhe përreth këtij kompleksi duhet të kujdesen organet dhe ndërmarrjet komunale. (koha.mk)