Ministri i Transportit dhe lidhjeve Goran Sugareski, Zëvendësministri i Transportit dhe Lidhjeve Sadik Beqiri dhe Drejtori i Ndërmarrjes Publike për Rrugë Shtetërore Zoran Kitanov sot do të inspektojnë rikonstruimin e pjesës së autostradës Saraj-Gruçin.

Bëhet fjalë për rrugë me gjatësi 16 km për të cilën janë siguruar 1.1 milion euro nga Buxheti i Ndërmarrjes Publike për Rrugë Shtetërore.
Aktivitetet filluan në nëntor të vitit 2017 dhe duhet të përfundojnë këtë muaj apo deri në fund të muajit korrik.

Artikulli paraprakGuatemalë, kërkime të dëshpëruara për të mbijetuar pas vullkanit
Artikulli tjetërKoxias: Ka ardhur momenti për të thënë “PO” ose “JO”