Edhe në qytetin e Strugës mbahet koncerti me rastin e marrjes së ftesës së NATO-së. Në këtë manifestim marrin pjesë funksionarë dhe qytetarë të shumtë.

Në këtë manifestim të pranishëm janë kryetari i komunës së Strugës Ramiz Merko, ministri i financave Dragan Tevdovski dhe zëvendësministri i shëndetësisë Asim Musa.

Artikulli paraprakAhmeti: Shumë parti politike dëmtojnë shqiptarët e Maqedonisë (Video)
Artikulli tjetërGazetari në Liverpool ngacmon Shaqirin për shqiponjën, përgjigja e tij është epike