Terminali doganorë në Tetovë tashmë në tre gjuhë, edhe atë falë intervenimit të zv.drejtorit të doganave të Republikës së Maqedonisë, Irfan Buçi.

Tabela në hyrje të terminalit fillimisht ishte vendosur në dy gjuhë në atë angleze dhe maqedonase ndërkohë që pas intervenimit të zv.drejtorit kjo tabelë është zëvendësuar dhe tashmë të gjithë që kalojnë në rrugën industriale në Tetovë mund të shohin mbishkrimin në tabelë që është edhe në gjuhën shqipe.

Me ardhjen në pozitën e zv.drejtorit, Buçi deri më tani po bën një lëvizje jashtëzakonisht të madhe në avancimin si të gjuhës ashtu edhe të shqiptarëve në pozita më të larta duke ngritur kështu edhe % e përfaqësimit.