“Ky vendim gjykatës i është servuar, ky nuk është vepër e gjykuar nga gjykata. E kam thënë që nga fillimi se unë skam fare të bëjë me këtë vepër. Dua t’ju tregoj që i lirë kam qenë për tre vite dhe iu kam premtuar se çfardo vendimi të sjell Gjykata do e rrespektoj dhe nuk do të iki”, kështu tha para trupit gjykues Agim Ismailoviç njofton News33.

Tha se nuk është dezerter dhe nuk duhet të dyshohet se ai do të iki njëjtë sikurse Gruevski dhe Mijallkovi e të tjerë.

“Do të jem këtu deri në seancën e fundit kur të merret vendimi, nuk do të ikë” tha Ismailoviç.