RTV Ora siguron listën me firmat e 55 deputetëve të cilët mbështesin kërkesën e PS-së për shkarkimin e Presidentit të Republikës Ilir Meta.

Lista përbëhet nga 55 deputetë dhe nis me firmen e Taulant Balles. Mes firmave është dhe e Spartak Brahos, Ilir Ndraxhit, Ditmir Bushati dhe Bashkim Fino.