Të shtunën në 15 qytete do të ketë festë të madhe për shkak të marrjes së ftesës për anëtarsim të Maqedonisë në NATO.

Në koncertet dhe festimet do të marrin pjesë më shumë se 40 këngëtarë, ndërsa manifestimi qendrorë do të mbahet në Parkub qytetit në Shkup me fillim në ora 21.