Nga ora 8 deri në orën 16 nesër pa energji elektrike do të mbeten shfrytëzuesit nga rruga Pançe Nedellkovski, shtëpitë me numër 48, 50, 52, 54, 58 dhe 60, ndërtesat me numër 53, 57, 61, 62, 64, 66, 68, 70 dhe 72 si dhe objektet rreth kishës “Shën Gjorgjija” në Çair.

Shkak për ndërprerjen e rrymës siç informon Qendra rajonale për menaxhim me kriza janë ndërhyrjet teknike në rrjetin elektro energjetik.