20060103 Tuesday 0109 Stomatologija stomatoloska klinika

Qendra klinike Stomatologjike Universitare në Shkup ofron disa shërbime stomatologjike, ndërsa drejtoresha e kësa klinike Amella Cana në faqen e saj zyrtare në Facebook ka shkruar

Në Qendrën Klinike Stomatologjike Universitare ofrojmë një pjesë të shërbimeve si:
Diagnostifikim dhe trajtim të pacientëve me indikacion për përpunimin e:
☑️ kontruksioneve të modeluara protetike fikse njëpjesëshe;
☑️ përmirësim njëpjesësh dhe shumëpjesësh të modelimeve;
☑️ korora të kapura njëpjesëshe të modeluara;
☑️ ura të kapura njëpjesëshe të modeluara;
☑️ kontruksionet metalike qeramike: kurora dhe ura
☑️ konstruksion qeramik pa metal – EMPRESS dhe FINESSE