Blerim Destani në rrjetin e tij social instagram ka publikuar një fotografi ku shihet me vëllaun e tij të madh duke lexuar libra.

Destani një aktor dhe një person shum i dashur për publikun njihet edhe si një person që bën aktivitete të ndryshme gjatë ditëve të lira dhe vikendeve.

Ja postimi tij i plotë: