Trupi i një personi të pajetë në Gjorgje Petrov të Shkupit është raportuar sonte në polici, theksojnë nga MPB-ja.

Sipas informacioneve fillestare nga Ministria e Punëve të Brendshme, rasti u njoftua sonte në orën 21:40.

– Është njoftuar se në rrugën “Sharplaninska” në lagjen Dame Gruev ka një person i shtrirë pa shenja jete afër një automjet “Passat” me targa të Shkupit, i cili u identifikuan më vonë, se është pronë e D.N. (65). Deri në këtë moment, nuk është identifikuar identiteti i personit pa shenja jete”, thotë Ministria e Brendshme.

Ekipet e policisë janë në terren dhe po inspektojnë vnedin e ngjarjes, dhe për rastin është njoftuar edhe prokurori publik.

Tani për tani, nuk ka informacion zyrtare për shkakun e vdekjes së një personi identiteti i të cilit nuk dihet.

Më herët i njoftua se bëhet fjalë për vrasje./TS